Zadenruilbeurs in Amsterdam

Gisteren ben ik naar de zadenruilbeurs van Aseed in Amsterdam geweest. Het was echt de moeite waard. Ik heb veel leuke mensen (weer) gesproken en heel veel mooie zaden gekregen, geruild en gekocht. Bijvoorbeeld voor de paarse morgenster, aardaker, zeekool, het wieringerboontje en St. Jansrogge. Vooral met de eerste drie ben ik erg blij, want als het goed is zijn het allemaal vaste planten, dus erg fijn als je naar een onderhoudsarme tuin streeft. Ik was ook erg blij om te zien dat er een groot aantal mensen zich bezig houdt met het kweken en bewaren van zaden van (zeldzame) eetbare planten. De Bolster Zaden was er, waar ik veel van mijn zaden koop en Monique Wijn van De Godin, Eetbaar Landschap die veel van mijn bijzondere zaden levert.

Wieringer boontjes (foto www.slowfood.nl)

Paarse morgenster

 

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.